Hai si tu la Booketlist!

Primul târg online de carte

Booketlist, primul targ online de carte din Romania, este locul unde, in perioada 18 – 25 mai, cele mai indragite edituri autohtone le vor oferi cititorilor reduceri de pana la 90% la mii de titluri.

Timp de o saptamana, iubitorii de lectura vor putea naviga nestingheriti printre rafturile digitale si vor putea achizi?iona, la preturi promotionale, toate cartile care le prezinta interes. Spre deosebire de un targ traditional, portile Booketlist vor fi deschise non-stop, iar vizitarea va fi posibila chiar din confortul casei.

Poate ca viata sociala a iubitorului de lectura s-a schimbat considerabil in ultima perioada, insa mintea dumnealui are puterea sa calatoreasca in timp si saptiu, alaturi de personaje remarcabile!

Chiar daca pandemia de coronavirus ne-a afectat viata sociala, este important sa ne adaptam si sa ne pastram, pe cat posibil, obiceiurile care ne sunt atat de dragi. Datorita tehnologiei putem sa vorbim cu familia si prietenii, sa ne mentinem in forma, sa ne relaxam, sa facem cumparaturi si sa ne distragem atentia de la situatia delicata in care se afla intreaga lume. In sprijinul acestei distrageri, alaturi de partenerii nostri, am lansat Booketlist. Mai exact, este o platforma online prin care ne-am propus sa mentinem viu interesul pentru lectura si sa le permitem cititorilor sa evadeze din cotidian. Astfel, in cadrul primului targ online de carte din Romania, iubitorii de lectura au ocazia sa-si pastreze obiceiul de a colinda standurile editurilor preferate in cautarea unor carti deosebite, la preturi accesibile. (Victor Patrichi, organizator)

Editurile care participa la acest targ sunt: Curtea Veche, Didactica Publishing House, Vellant, Orizonturi ?i Crime Scene Press.

De asemenea, cititorii  vor avea acces la un Outlet, unde vor gasi lichidari de stoc la cartile de la editurile Polirom si Trei. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de limba engleza. La standul online Bookoteca, dumnealor vor avea la dispozitie sute de titluri de la edituri internationale de prestigiu.

Editurile autohtone le-au pregatit cititorilor oferte promotionale care acopera toate zonele de interes: carti ale autorilor clasici si contemporani, carti ale scriitorilor romani si internationali, beletristica, istorie, carti de self-help , bestselleruri, noutati editoriale, carti pentru copii, materiale educationale, carti tehnice si carti din domeniul stiintelor sociale.

Pentru mai multe informatii, accesati:

Site-ul Booketlist: https://www.booketlist.ro/
Pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/booketlistro/
Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2286128248363369/