Targul Cartii anunta reducerile de weekend

In acest weekend, 27 – 29 iunie, in libraria de la Targul Cartii gasiti reduceri de peste 50% la cartile editurilor Humanitas, Nemira, Univers Enciclopedic, Iri, Univers Enciclopedic Gold, Trei, Rao.

De la editura Humanitas puteti profita de reducerile la colectiile lor de de spiritualitate, religie si stiinte umaniste. La editura Rao gasiti autorii preferati de literatura universala cu un discount foarte bun.

Daca vreti sa evadati un pic din realitate, de la editura Nemira gasiti in libraria online Targul Cartii cele mai bune romane SF. De la editura Univers Enciclopedic le puteti lua celor mici carti foarte interesante la preturi foarte bune, sau va puteti delecta cu carti de spiritualitate, opere fundamentale si de istorie.

Pentru pasionatii de psihologie si devzoltare personala, in libraria noastra gasiti de la editura Trei carti de psihologie practica, parapsihologie si carti cu sfaturi practice la cele mai bune preturi. De la editura Rao va oferim o gama foarte larga de colectii de volume din cele mai variate categorii, toate in libraria noastra online cu reduceri semnificative.

Asa ca va asteptam incepand de vineri sa ne vizitati la Targul Cartii pentru a profita de oferta de weekend!

Nu se adaugă comentarii.