Oferta BLACK FRIDAY carti: La Libmag servesti All you can read si inca un pic

Black Friday carti sunt cele trei cuvinte pe care orice iubitor de lectura vrea sa le auda in aceasta perioada. A sosit momentul sa renunti la orice restrictie literara si sa profiti de super ofertele Libmag, valabile in perioada 15 – 23 noiembrie!

Pe principiul All you can read si inca un pic, am deschis pentru tine cofetaria literara, unde te vom servi cu nenumarate carti Black Friday la cel mult 10 lei bucata sau cu reduceri cuprinse intre 50% si 90% la peste 1300 de titluri!

Varietatea  cartilor disponibile va incanta orice gurmand de lectura. Pe rafturile digitale te asteapta carti Black Friday din diferite categorii: carti de dragoste, carti pentru copii, fantasy, mister, literatura straina, arta, istorie, hobby, religie, ezoterism, alimentatie etc.

Ceea ce e sarea pentru bucate, sunt reducerile mari si preturile mici pentru carti Black Friday. Prin urmare, pregateste-te! Biblioteca ta va lua serios in greutate cu titluri numai unul si unul!

Stii lista Black Friday carti pe care ai inceput sa o scrii inca de anul trecut? Ai notat in ea recomandari de la prieteni, titlurile cartilor la care ai ravnit, pe care le-ai rasfoit, pe care le-ai imprumutat la un momentat si titlurile cartilor care te-au marcat.

Ei bine, a sosit momentul sa-ti faci toate poftele literare! Profita de ofertele Black Friday carti, disponibile la Libmag, si rasfata-te cu lecturi delicioase! Hraneste-ti spiritul cu pagini intregi de carti savuroase si lasa-te purtat catre lumi nebanuite!

Stim ca lecturile sunt si mai placute atunci cand le imparti cu cineva drag. Prin urmare, preturile din oferta Black Friday carti pornesc de la 1.99 lei. Astfel, poti sa-ti surprinzi omul preferat cu o carte care sa-i faca toamna mai frumoasa. Ai de unde alege, caci am strans pe rafturile Libmag titluri de la editurile tale preferate: Polirom, Nemira, DPH, Curtea Veche, Dexon, Lider, Lucman, Marvel Comics, Eurobookids, Niculescu, RAO, Trei, Orizonturi etc.

De Black Friday, nu lasa niciun titlu sa-ti scape! Ofertele sunt de partea ta, iar cititul este cel mai bun desert pentru suflet si minte! Profita de reducerile Libmag si cumpara-ti cartile la care tot visezi de ceva vreme!