Reduceri la editurile Univers Enciclopedic, IRI si Univers Enciclopedic Gold

Targul Cartii va ofera in acest inceput de toamna reduceri de pana la 90% la cartile editurilor Univers Enciclopedic, Univers Enciclopedic Gold si IRI.

Este un moment de care trebuie sa profitati pentru a va imbogati biblioteca personala cu opere care trebuie citite macar o data in viata, ale marilor filozofi ca Hegel, Kant, sau a marilor ganditori si psihologi ai lumii – Jung, Aristotel, Platon si Freud.

Nu ratati nici micile sfaturi si trucuri din categoria de carti pentru dezvoltare personala, pentru a va ajuta copilul sa creasca in mod armonios, sau a va imbunatati cariera profesionala. Sau daca aveti nevoie de un dictionar pentru a va ajuta in studiul limbii straine pe care doriti sa o invatati, la Targul Cartii gasiti cele mai bune preturi pentru cartile de la editura Univers Enciclopedic.

Nici cei pasionati de istorie sau de spiritualitate nu sunt neglijati cu aceste reduceri de pana la 90%, asa ca merita sa va aruncati privirea peste sutele de carti reduse in anticariatul si libraria online Targul Cartii!

Nu se adaugă comentarii.